De elektrische sigaret bij Ecompleet

juli 1, 2013

Elektronisch roken met de elektrische sigaret

Steeds meer rokers stappen over op de elektrische sigaret. Hiermee kun je de zogenaamde e-liquids nuttigen. Dat is een speciaal soort tabak dat je in deze apparaten kunt stoppen. Er zijn allerlei verschillende smaakjes op de markt, wat het een stuk gevarieerder maakt dan de traditionele sigaretten. Bovendien heb je met de elektrische sigaret geen last van teer en koolmonoxide, twee grote nadelen van het gebruik van echte tabak. Dit maakt het een beetje gezonder dan normale rook. Er zijn trouwens ook liquids zonder nicotine op de markt. Al met al is het toch een beetje beter voor je.

De elektrische sigaret bij Ecompleet

Op onze website (www.ecompleet.nl) kun je de elektrische sigaret online bestellen. Dat is wel zo makkelijk, want je kunt op je gemak tussen de verschillende startersets kijken en er eentje uitzoeken die bij je past. Al deze setjes zijn van het merk Joyetech. Dat is een grote speler op deze nieuwe markt. Natuurlijk hebben we ook verschillende soorten e-liquid van deze fabrikant op voorraad. Bij aanschaf van een starterset voor de elektrische sigaret krijg je standaard twee gratis tanks liquid. Zo kun je er meteen mee aan de slag.

Losse onderdelen

Niets is zo vervelend als een onderdeel van een apparaat dat stuk gaat. Gelukkig hoef je de elektrische sigaret niet weg te gooien als dit je overkomt. Bij ons kun je namelijk allerlei onderdelen los bestellen. Wanneer bijvoorbeeld de clearomizer aan vervanging toe is, kun je gewoon een nieuwe verstuiver aanschaffen. Let wel op dat er verschillende modellen zijn. Kies dus altijd het onderdeel dat bij je eigen elektrische sigaret hoort om ervoor te zorgen dat je het daadwerkelijk kunt gebruiken. Wij hebben in ieder geval bij al deze artikelen duidelijk aangegeven voor welk type ze bestemd zijn.

#Gezondheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>