Een bedrijfspand financieren met crowdfunding

crowdfunding

Een bedrijfspand financieren met crowdfunding

Financiering voor uw bedrijfspand

Bent u op zoek naar financiering voor uw bedrijfspand? Overweeg dan om uw bedrijfspand te financieren met crowdfunding! Zo kunt u bijvoorbeeld een bedrijfsloods, winkel of kantoorpand aankopen voor uw bedrijf. Wij vertellen u graag meer over het financieren van een bedrijfspand met crowdfunding.

Kopen is voordeliger dan huren

Veel ondernemers weten dat het kopen van een bedrijfspand in veel gevallen voordeliger is dan huren. Zo bespaart u natuurlijk op huurkosten en kunt u ook een mooi bedrag verdienen aan uw bedrijfspand. Met de huidige vastgoedmarkt bestaat er namelijk een grote kans dat uw pand de komende jaren flink in waarde zal gaan stijgen. Bovendien hoeft u geen rekening te houden met een verhuurder en kunt u het pand naar hartelust verbouwen en naar eigen smaak inrichten. Genoeg redenen dus om ervoor te kiezen om uw pand te kopen.

Een goed alternatief voor bancaire financiering

Wanneer ondernemers op zoek gaan naar financiering voor hun bedrijfspand, dan komen ze al snel uit bij bancaire financiers. Helaas blijkt in de praktijk dat het financieren van een bedrijfspand via een bank een flinke uitdaging kan zijn. Daarom is het verstandig om op zoek te gaan naar alternatieven, zoals crowdfunding. Via verschillende platformen zoals Symbid, Kickstarter, Collin Crowdfund en Oneplanetcrowd kunt u gemakkelijk uw crowdfunding-campagne opzetten. Enthousiaste investeerders kunnen vervolgens uw bedrijfspand financieren.

Voordelen voor beide partijen

Door crowdfunding voor bedrijfsmatig vastgoed komen er dus verschillende partijen samen die elkaar kunnen helpen. De ondernemer vindt hier passende vastgoedfinanciering, terwijl de investeerder rendement maakt op zijn inleg. Zo is het financieren van een bedrijfspand met crowdfunding dus een mooie oplossing voor zowel investeerders als ondernemers!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *