Tips voor persoonlijke kerstpakketten

>kerstpakket zonder alcoho

Tips voor persoonlijke kerstpakketten

Zo verrast u uw personeel met een persoonlijk kerstpakket

Wilt u uw personeel in 2020 graag verrassen met een persoonlijk kerstpakket dat helemaal aansluit bij hun leefstijl, wensen en hobby’s? Daarvoor heeft u een heleboel opties, zoals een kerstpakket zonder alcohol, een kerstpakket in een bepaald thema of in uw bedrijfskleuren. In dit blog geven wij u handige tips voor het realiseren van persoonlijke kerstpakketten voor uw personeel!

2020: Wat een jaar!

Het jaar is nog niet voorbij, maar we kunnen nu al wel concluderen dat 2020 een heftig jaar was voor bijna iedereen in Nederland. Werknemers moesten ineens zoveel mogelijk thuis werken, dienden zich te houden aan allerlei corona maatregelen en waren in sommige gevallen zelfs bang hun baan te verliezen. Wij kunnen ons daarom goed voorstellen dat u hen als werkgever dit jaar eens extra in het zonnetje wilt zetten. Dat is ook wel terecht!

Een persoonlijk kerstpakket kiezen

Graag zetten wij onze tips voor het persoonlijk maken van een kerstpakket voor u op een rij:

  • Sluit uw kerstpakket aan bij de dieetwensen en voorkeuren van uw personeel. Hierbij kunt u denken aan een pakket zonder alcohol, een halal kerstpakket, een veganistisch of vegetarisch kerstpakket of een glutenvrij kerstpakket. Deze vindt u bijvoorbeeld bij World Wide Gifts!
  • Voeg een persoonlijke boodschap toe aan uw kerstpakket door voor iedere werknemer een handgeschreven bedankbriefje aan het pakket toe te voegen
  • Maak een mooie corona-proof belevenis van het uitdelen van de kerstpakketten. Creëer bijvoorbeeld een feestelijke drive-through of organiseer een digitale kerstborrel
  • Kies voor een kerstpakket in de kleuren van uw bedrijfslogo
  • Sluit aan bij de gezamenlijke hobby’s van uw personeel. Gaat u bijvoorbeeld regelmatig sporten samen met uw werknemers? Kies dan voor een sportief kerstpakket!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *